Organisatie (achtergrond informatie van de oprichter)

RuDynamic is in 2004 opgericht door Rudy van Ligten.

Na het succesvol doorlopen van zowel de opleiding aan het CIOS (Centraal Instituut Opleiding Sport) te Arnhem als de ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) te Amsterdam ben ik 10 jaar werkzaam geweest als vakleerkracht gymnastiek binnen verschillende vormen van het onderwijs. Van basisschool tot jeugd gevangenis. Hierna ben ik als sportconsulent voor de provincie Utrecht actief geweest. Binnen deze functie was ik verantwoordelijk voor projecten in het kader van de Breedte Sport Impuls.

Tijdens mijn studie ben ik werkzaam geweest binnen de sport. Een van mijn grootste passies is zwemles geven aan kinderen en doe dit al meer dan20 jaar. Sinds 2007 ben ik dan ook de trotse eigenaar van Zwemschool Henricus. Daarnaast heb ik training verzorgd binnen verschillende takken van sport. O.a. basketbal, volleybal, zwemmen, goalbal (een bal sport voor blinde en slechtziende mensen), rolstoel basketbal, rugby, tai-chi, conditie training en vlakwater kanovaren. Tevens ben ik actief geweest als bewegingsagoog binnen het speciaal onderwijs.

Mijn achtergrond is zeer divers maar altijd gericht op beweging en sport. Mijn grootste passie is het begeleiden van mensen naar een bepaald (fysiek) doel. De training is een middel om het (persoonlijke) doel te kunnen bereiken.

Mijn motto is; "Doen en beleven."